Francesco Toldo: Fatih Terim büyük bir hoca..

İtalyan futbolunun efsanevi kalecilerinden Francesco Toldo, özel bir organizasyon için geldiği Türkiye'de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Efsanevi file bekçisi, bir dönem Fiorentina'da birlikte görev yaptığı teknik direktörümüz Fatih Terim için övgü dolu ifadeler kullandı. Francesco Toldo'nun açıklamalarının bir kısmı şu şekilde..

Fatih Terim'le Fiorentina'da 1 sezon geçirdin, İtalya Kupası'nı kazandınız ve o sezonun sonunda İnter'e transfer oldun. Terim hakkında düşüncelerin neler?
2001 sezonu güzel geçmişti. Benim için de güzel bir anısı var. O sezon Fatih Terim olsun, takım olsun, çok iyiydik. Fatih hoca hücum futbolunu seven bir teknik adam. Bize de hep atak oynatıyordu. O dönemlerde bu, İtalya'da zor bir durumdu. Çünkü Serie A takımları öncelikle defansı düşünür. Çalışmanın zor olduğu İtalya'da, İtalyanların alışık olmadığı hücum futbolu oynatmaya çalışıyordu. Buna cesaret etmek bile ayrı bir meziyetti. Fatih hoca risk alarak atak oynatıyordu ama o sezon biz iyi bir takım olmuştuk. Fatih Terim büyük bir hoca, kişiliği mükemmel bir insan.. Türkiye'de ve Avrupa'da büyük bir teknik adam. Kendisini yoğun olduğu için göremedim ama sizin aracılığınızla selamımı Fatih hocaya iletmek istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0