Yunus Akgün'e daha fazla süre!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rakibinin 5 puan gerisinde takibini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem zorunluluk hem de yaşanan sıkıntılar nedeniyle çarpıcı bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon A takım kadrosunda zaman zaman forma şansı bulan Yunus Akgün hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçında ilk 11'de yer alabilir!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları radikal bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon altyapıdan A takıma çıkarttığı ve kadroda şans verdiği 19 yaşındaki kanat oyuncusu Yunus Akgün, sezon içerisinde bir çok maçta görev almasına rağmen son haftalarda süre bulamamıştı. Fenerbahçe derbisinde gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düşen Henry Onyekuru'nun yanı sıra sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Sofiane Feghouli'nin de hafta sonu oynama ihtimalinin düşük olması teknik heyeti sürpriz bir tercih yapmaya zorladı. Şampiyonluk yarışında son 6 haftalık düzlükte hücum varyasyonlarında değişikliğe gitmeye hazırlanan Galatasaray'da öne çıkan ilk aday Yunus Akgün oldu. Galatasaray teknik heyeti, ligin kaderinin belirleneceği son haftalarda genç oyuncuya daha fazla forma şansı vermeyi düşünürken, bu kararın bir çok sebebi var.

Fenerbahçe derbisinde sarı kart gören Onyekuru hafta sonu oynanacak olan Kayseri maçında forma giyemezken, derbi sonrası sakatlığı ciddi gözükmesede 2 gündür takımdan ayrı kalan Feghouli'nin maç boyunca ne kadar randıman sergileyeceği soru işareti.. Ayrıca, derbi öncesinde taraftarlara hakaretvari söylemlerde bulunan ve ciddi tepki çeken Sinan Gümüş'ün de taraftar tepkisine rağmen ilk 11'de oynaması bir hayli zor. Bu durumların tamamı biraraya geldiğinde rota genç oyuncuya dönerken, özellikle kupa maçlarında iyi performanslar sergileyen Yunus Akgün ile teknik direktör Fatih Terim antrenmanlarda yakından ilgileniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0