Diagne'ye iki ülkeden talip var!

Devre arası Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro'ya alınan Mbaye Diagne için Çin ve Arap kulüpleri devreye girdiği iddia edildi. Şu ana kadar gol yollarında sayısal anlamda beklenen performansı gösteremeyen Senegalli oyuncu sezon sonu satılabilir. Menajerlerin şimdiden teklif getirmeye hazırlandığı Diagne için gelecek tekliflere göre son karar teknik heyetin olacak..

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; devre arası transfer döneminde Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen, fakat oynadığı futbolla camiadan sert eleştiriler alan Mbaye Diagne'ye şimdiden 2 ülkeden teklif geldiği belirtildi. Bu sezon Süper Lig'de şu ana kadar 26 gol atmayı başaran Senagalli forvet için Suudi Arabistan ve Çin kulüplerinin devrede olduğu öğrenilirken, Galatasaray'ın lig biter bitmez tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırabileceği bildirildi. Ara transfer döneminde ciddi bir bonservis bedeli ödeyen Galatasaray yönetiminin, Senegalli oyuncuyu olabildiğince yüksek bir bonservisle elden çıkarmayı düşündüğü ifade edilirken, transferde özellikle son dönemde Arap kulüpleriyle iyi ilişkileri olan ve Galatasaray yönetimiyle bir süredir birlikte çalışan William D'avilla'nın da araya girebileceği iddia edildi.

Galatasaray formasıyla çıktığı 10 maçta son derece silik bir görüntü çizen ve tartışma konusu olan Mbaye Diagne'nin sergilediği yetersiz performans sonrasında menajeri Claudio Druetta'dan da transfer açıklaması gecikmedi. Druetta ligin kalan bölümü için Diagne'nin performansının merak konusu olduğunu belirtirken "Evet, şimdilik Galatasaray'da beklenen başarıyı yakalayamadı. Onun için kalan 6 maçı bekleyeceğiz ve burada göstereceği performans gelecek sezon takımda kalıp kalmama durumunu belirleyen faktör olacak. Eğer iyi bir performans ortaya koyarsa takımda kalabilir ancak ben şimdiden Suudi Arabistan ve Çin'den gelen teklifleri değerlendirmek için ileteceğiz. Galatasaray'da teknik direktör Terim eğer onu satış listesine koyarsa, bu teklifler üzerinden oturup - konuşabiliriz. Diagne bildiğiniz gibi daha önce Çin ve Arabistan'da oynadı, özellikle Tianjin Teda takımında bir hayli başarılıydı." diyerek olası transfer için kapıyı açık bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0