Feghouli'nin inancı tam!

Galatasaray'ın son haftalarda yükselen yıldızı Sofiane Feghouli hafta sonu oynanacak zorlu derbi öncesi açıklamalarda bulundu. Cezayirli futbolcu rakibin ilk maçta kaçtığını bu maçta buna izin vermeyeceklerini belirtti. 

Posta gazetesinde yer alan habere göre; son haftaların yükselen yıldızı, Yeni Malatyaspor maçının kahramanlarından Feghouli, ligde bu hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbinin bu kez farklı olacağını savundu. İlk yarıya göre kendilerini çok daha değişik bir atmosferin beklediğini belirten Cezayirli yıldız, "Elbette derbilerin favorisi yoktur. Ama bu kez biz şampiyonluk için mücadele ederken, rakibimiz daha farklı bir konumda. Dolayısıyla deplasmanda bile olsak kazanmak zorundayız. İlk yarıda rakibimizi elimizden kaçırdık. Ama bu kez farklı olacak." ifadelerini kullanarak derbiye dair düşüncelerini dile getirdi.

Bu sezon Süper Lig'de 7 gol - 4 asisti bulunan ve özellikle ligin ikinci yarısında müthiş bir form grafiği yakalayan tecrübeli futbolcunun derbi karşılaşmasına özel olarak ayrı bir motivasyonla hazırlandığı iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0