Hedef 50 bin kişilik antrenman!

Galatasaray yönetimi geçtiğimiz sezon şampiyonluğun en önemli yapı taşlarından olan taraftara açık antrenmanı tekrar yapmayı planlıyor. Zorlu Fenerbahçe mücadelesi öncesinde oyuncuların motive olması ve zafere inanmaları için tüm çalışmalar yapılacak. Bu sezon Beşiktaş maçı öncesi yapılan antrenmanı 40 bin kişi takip etmişti.. Bu sefer ise hedef 50 bin!

Takvim'in haberine göre; Pazar günü Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Galatasaray dev maç öncesi özel bir hazırlık içerisinde.. Sarı-Kırmızılılar geçen sezon yine Fenerbahçe, bu sezon da Beşiktaş derbileri öncesinde olduğu gibi son idmanı taraftara açmayı planlıyor. Hedef, takımın bir kez daha Ali Sami Yen Arena'da bütünleşmesi ve derbiye motivasyonu tavan yaparak çıkması..

FUTBOLCULAR ZAFERE İNANACAK
Bu sezon Beşiktaş maçı öncesi statta yapılan idmanda 40 bin taraftarla rekor kıran Sarı-Kırmızılılar bu kez 50 bin taraftar hedefliyor. Böylece futbolcuların Fenerbahçe karşılaşması öncesinde motive olarak, derbide galibiyet için ekstra hırslanması bekleniyor. Eğer gerekli izinler alınırsa Cumartesi günü saat 19.00'da büyük bir şölen yaşanacak. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ayrıca derbi öncesi bir otelde takımı kampa almayı düşünüyor. Kadıköy'e yolculuk da bu otelden yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0