Marcao: Hatamı telafi edeceğim..

Süper Lig'de hafta sonu Yeni Malatyaspor'la oynanan maçta sarı kart gören ve hafta sonu oynanacak derbi öncesinde cezalı duruma düşen Marcao, zorlu mücadelede oynayamayacağı için oldukça üzgün.. Yaptığı hata için çok pişman olduğunu söyleyen Marcao gelecek haftalarda bu hatasını telafi etmek istediğini söyledi.

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe deplasmanı önceki Yeni Malatya maçında, hem de skor 2-0 olarak Galatasaray lehine devam ederken sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Marcao çok pişman.. Kadıköy’deki derbi gibi çok önemli bir maçta forma giyemeyeceği için üzgün olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, Takımımın zaferine yardım etmeyi çok isterdim. O an yaptığım müdahale belki de gereksizdi. Futbolda dün yoktur ama kart için çok üzgünüm. Umarım ilerleyen haftalarda bu hatayı telafi ederim diye konuştu.

Kupa maçında Luyindama'nın kırmızı kart görmesi sonrasında Marcao'nun da sarı kart cezalısı durumuna düşmesi teknik direktör Fatih Terim'i sıkıntıya sokarken, tecrübeli teknik adamın savunma tandemini nasıl kuracağı merakla bekleniyor. Brezilyalı genç oyuncu ayrıca gördüğü sarı kart nedeniyle teknik heyetten ve takım arkadaşlarından da özür diledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0