Fulham'dan Ryan Babel açıklaması!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Ryan Babel hakkında Fulham teknik direktörü Scott Parker açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldızın ayrılmak istemesini anlayışla karşıladıklarını belirten genç teknik adam, Babel'e izin vereceklerini de belirtti.

Fulham teknik direktörü Scott Parker, Ryan Babel'le ilgili olarak, "Babel, bizim için fantastik bir oyuncu ve yeni durağının neresi olacağı gelecek tekliflere bağlı. Şahsen Babel'in ayrılmak istemesini anlayışla karşılıyorum" ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam Hollandalı yıldızın ayrılmasına izin vereceklerini de söyledi ve "Eğer gitmek isterse kendisine engel olmayacağız. Ancak biz kendisini çok beğeniyoruz. Eğer onun kalibresinde birini alma şansımız varsa ilk tercihiniz yine kendisi olacaktır" ifadeleriyle açıklamalarını bitirdi. 

9 GOLE KATKI 
Devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel, Premier Lig'de forma giydiği 14 karşılaşmada 5 gol atarken 4 de asist üretti. Hollandalı futbolcunun sezon sonunda Galatasaray'a imza atacağı iddia ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0