Göksenin Köksal: Hep beraber tek yürek olacağız

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Türk Telekom'u 74-56 gibi farklı bir skorla mağlup eden Galatasaray Doğa Sigorta'da galibiyetin ardından takım kaptanımız Göksenin Köksal açıklamalarda bulundu. Playoff üçüncü veya dördüncü sıradan girmek istediklerini belirten başarılı oyuncu, tek yürek olacaklarını da belirtti.

Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde:
Bizim için çok önemli bir maçtı. Türk Telekom’a hem Türkiye Kupası’nda hem de Ankara’daki lig maçında kaybettik. Psikolojik olarak Türk Telekom’dan daha iyi olduğumuzu göstermemiz gereken bir maçtı ve biz bunu gösterdik. Çok iyi oynadık. Türk Telekom çok kaliteli bir kadro, çok iyi skorerleri var. Bizim takım hâlinde iyi savunma yaptık ve onları durdurduk. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz bugün bizi yalnız bırakmadılar. Şimdi playoffa gireceğiz. En üst sıralardan girmek istiyoruz, üçüncü veya dördüncü olmak istiyoruz. Sinan Erdem bizim evimiz, taraftarımızı buraya bekliyoruz. Playofflarda inşallah hep beraber tek yürek olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0