KBL | Sarayın Sultanlar'ı Fenerbahçe'yi yendi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisinin ikinci maçında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oldu. Sarayın Sultanları, kaptan Işıl Alben'in yıldızlaştığı derbide parkeden skorla 59-48 galip ayrıldı. 

Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk çeyreğine Işıl Alben damgasını vurdu. Kaptan ilk çeyrekte 4'de 4 üçlükle oynarken toplam 14 sayı kaydetti ve Sarayın Sultanları ilk periyodu 19-6 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte de iyi hücum etmeye devam eden sarı-kırmızılılar Işıl Alben ve Macaulay'ın sayılarıyla farkın kapanmasına izin vermedi ve soyunma odasına 39-21 önde girdi. 

Üçüncü çeyreğe Fenerbahçe etkili girse de Galatasaray farkın kapanmasına izin vermedi ve periyodu 49-35 üstün bitirdi.  Ev sahibi ekip son çeyrekte taraftarının desteğiyle farkı 6'ya kadar indirse de Efe Güven'in öğrencileri karar bölümünde hata yapmadı ve parkeden 59-48 galip ayrıldı. 

ÜÇÜNCÜ MAÇ PAZARTESİ 
Bu sonuçla Galatasaray seride durumu 1-1'e getirirken serinin üçüncü maçı 29 Nisan Pazartesi günü saat 18.00'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0