Galatasaray yönetimi MHK ile görüşecek!

Süper Lig'de şampiyonluk inadını sürdüren Galatasaray, sezonun 28.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1'lik skorla sahadan ayrılırken karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimi adeta infial yarattı. Maçın skoruna damga vuracak hatalar gerçekleştiren Palabıyık'ın verdiği skandal kararlar sonrasında Galatasaray'da yönetim harekete geçti.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Pazar günü oynanan Fenerbahçe maçı kelimenin tam anlamıyla hakem faciası ile sonuçlandı. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın üst üste verdiği skandal kararlar Galatasaray'ı 3 puandan ederken, derbi sonrası teknik heyet ve yönetimden tepki yağdı. Galatasaray cephesinden derbideki hakem hatalarına tepki gelirken, yönetim kanadında da hareketlilik başladı. Mustafa Cengiz önderliğindeki Galatasaray yönetimi, derbideki hakem katliamı sonrasında MHK'a çıkartma yapma kararı aldı.

Şükrü Saraçoğlu'nda oynanılan ve 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan derbi sonrasında karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı yerden yere vuran Galatasaraylı yetkililer bugün öğle saatlerinde (16:00) MHK yöneticileriyle görüşme yapacak. Başkan Mustafa Cengiz'in yanı sıra başkan yardımcıları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın da katılacağı toplantı sonrasında da kulüpten resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim'in maçtan sonra "bu iş korkakların işi değil" tepkisinin yanı sıra, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak da "bir takım şampiyon yapılacak bunu açık açık söylesinler" cümlesiyle tepki göstermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0