Henry Onyekuru'ya tam not..

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı 21 yaşındaki kanat oyuncusu Henry Onyekuru, derbide ağları havalandırırken kendisi için de özel bir akşamı geride bıraktı. Bu sezon Galatasaray formasıyla dikkat çeken bir performansa imza atan ve sezon içerisinde Everton tarafından dikkatle takip edilen Nijeryalı oyuncuyu derbide birden fazla scout takip etti.

Basında yer alan haberlere göre; bu sezon Galatasaray formasıyla gösterdiği inişli - çıkışlı performans sonrasında zaman zaman eleştirilen Henry Onyekuru için Avrupa kulüplerinin scoutları derbiyi yakından takip etti. Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ve Monaco, İspanyol ekibi Sevilla'nın gözlemcilerinin yerinde takip ettiği Nijeryalı oyuncu gösterdiği performansı golle taçlandırarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon Galatasaray forması altında 37. resmi maçına çıkan 21 yaşındaki Nijeryalı hücum oyuncusu bu maçlarda 12 gol - 3 asist performasına imza attı. Bu arada Henry Onyekuru derbide gördüğü sarı kart sonrasında gelecek hafta oynanacak olan Kayserispor maçında cezalı duruma düştü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0