Emre Akbaba ve Yuto Nagatomo için taksit ödemesi!

Galatasaray Yönetimi, sezonun bitimine az kala, ibra kararına rağmen hala aynı ciddiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncuların maaşları, kulübün ödemesi gereken ücretleri ve bonservis taksitleri için gecikmeler yaşanmıyor.

Hürriyet'in haberine göre; geçtiğimiz hafta futbol takımına 75 milyon TL ödeyerek, gelecek sezon için UEFA’nın düzenlediği Avrupa kupalarına katılım için gereken borçsuzluk belgesini alan Galatasaray yönetimi, yönetimsel olarak maddi anlamda bir büyük sorunu daha çözdü. Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon başında Inter'den transfer edilen Yuto Nagatomo ve Alanyaspor'dan transfer edilen Emre Akbaba'nın bonservis taksitleri için bir süredir kaynak arayışındayken bu problemi de geride bırakmayı başardı.

Başkan Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın yoğun çabaları sonrasında sıcak para krizini çözen Galatasaray yönetimi, oyuncuların bonservisi için ödemesi gereken taksitleri de ödeyerek olası bir krizi çözmüş oldu. Bu kapsamda Nagatomo için Inter kulübüne 1.5 milyon Euro ödenirken, Japon oyuncunun bonservis bedeli tamamen ödenmiş oldu. Sezon başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Alanyaspor'dan transfer edilen Emre Akbaba için de transfer taksidi olarak 3.5 milyon TL ödeme yapıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0