Ndiaye'nin menajerinden transfer açıklaması!


Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında rekor bedelle Stoke City'e sattığı ve sezon sonunda kiraladığı Senegalli oyuncu Badou Ndiaye ile ilgili belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşen ve gelecek sezon da Championship'te oynayacak olan Stoke City'e dönmek istemeyen Senegalli oyuncunun menajeri William D'avila konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a canlı yayın konuğu olan Wiliam D'avila oyuncusu Badou Ndiaye'nin gelecek sezonki planlamasında Stoke City'e dönme ihtimalinin olmadığını belirtirken "Şu anda sadece son 8 haftaya konsantre oldu. Sahada yapabileceklerinden başka bir şey düşünmüyor. Galatasaray'la hedefe ulaşmak istiyor. Şunu söyleyebilirim; Ndiaye gelecek sezon Stoke City'e dönmeyecek, bu kesin ancak Galatasaray'da kalıp kalmayacağını bilmiyorum." ifadeleriyle görüşlerini dile getirdi.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0