Sofiane Feghouli için 14 milyon euroluk teklif iddiası!

Bu sezon, özellikle eski günlerindeki performansından kesitler sunan ve Younes Belhanda ile birlikte takıma büyük katkı veren Sofiane Feghouli için önemli bir iddia ortaya atıldı. Cezayirli yıldız oyuncu için Schalke 04'ün ilgisinin olduğu ve sezon sonunda ciddi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sofiane Feghouli için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Alman medyasına göre Schalke 04, yıldız oyuncuyu transfer etmek için sezon sonunda kesenin ağzını iyice açacak. Bu sezon Bundesliga'da kötü günler geçiren Schalke'nin, yıldız oyuncu için 14 milyon Euro gibi bir teklifle Galatasarayın kapısını çalacağı iddia edildi.  Yıldız oyuncunun menajeriyle bir süredir temasta bulunan Alman ekibinin bu girişimi sonrasında Galatasaray yönetiminin ne cevap vereceği merak edilirken, teklifin büyüklüğü de kafa karıştırdı.

Takımın en yüksek maaşlı oyuncularından biri olan tecrübeli oyuncuyla ilgili son karar teknik direktör Fatih Terim'e de danışılarak sezon sonunda verilecek.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0