Gökhan Töre için geri sayım..

Galatasaray'da idari anlamda yönetimsel sorunlar devam ederken, teknik direktör Fatih Terim gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdürüyor. Takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak ve alternatifli bir kadro yaratmak isteyen Terim'in hedefinde, Beşiktaş'ta bir süredir kadro dışı olan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Töre var.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı. Yeni sezonda kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. UEFA ile yapılan anlaşma gereğince transferde başabaş kuralına uymak zorunda olan Galatasaray'da hedef sözleşmesi sona erecek olan isimler.. Bu doğrultuda, yerli oyuncularla ilgili özel bir çalışma yapan Galatasaraylı idarecilerin hedefinde Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Töre var.

Beşiktaş'ta yönetimle yaşadığı sorunlar doğrultusunda devre arası hazırlık kampına dahil edilmeyerek kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, sezon sonunda Galatasaray'a imza atmak için gün sayıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de kadrosunda görmeye sıcak baktığı 27 yaşındaki kanat oyuncusu, ligin ilk yarısında Beşiktaş formasıyla 8 maçta 210 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı. Beşiktaş başkanı Fikret Orman ile aralarında yaşadığı tartışma gündemde uzun süre yer alırken, kadro dışı bırakılan Gökhan Töre çalışmalarına bireysel olarak devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0