Mbaye Diagne'nin sorunu psikolojik..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde 10 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeli ödeyerek Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne gösterdiği performans sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, hücum bölgesinde etkisiz bir görüntü çizen Senegalli yıldızın sorununun psikolojik olduğu iddia edildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında yıldız forveti Bafetimbi Gomis'in ayrılmasının ardından ligin ilk yarısını Eren Derdiyok dışında forveti olmadan geçiren Galatasaray'da ara transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen Mbaye Diagne beklentilerin altında bir performans sergiliyor. Süper Lig'in gol kralı olarak transfer edilen Senegalli yıldız son haftalarda ortaya koyduğu performansla da eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, teknik heyet 27 yaşındaki golcü oyuncuyu kazanmak için ekstra çaba sarfediyor. Ancak yıldız oyuncunun sorununun performans kaynaklı değil, psikolojik olduğu iddia ediliyor!

Senegalli oyuncu, Galatasaray'da psikolojik bir süreç yaşıyor. Gol atamadıkça da içine kapanıyor. Kariyerinde daha önce şampiyonluğa oynayan ya da Galatasaray gibi çok sayıda taraftarı olan takımlarda oynamayan Mbaye Diagne bunun zorluğunu çekiyor. Yeteri kadar gol atamaması buna bağlı ve psikolojik.. Üzerindeki stresin nedeni de aslında bundan kaynaklanıyor. Diagne kariyerinde Kasımpaşa'dan önce TJ Teda, Ujpest, Westerlo, Shabab, Lierse, Ajaccio gibi takımların formasını giydi. Oynadığı takımlar düşük kalitede ve herhangi bir baskı yaşamıyordu. Galatasaray'da ise gol atamadıkça taraftar baskısını yakından hissetti ve sonrasında da eleştiri oklarının hedefi oldu. Son oynanılan Yeni Malatyaspor maçında oyundan çıkarken de tepki gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0