Gomis için FIFA'ya resmi başvuru..

Bafetimbi Gomis'i sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'e satan Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun bonservis taksidinin ödenmemesi üzerine harekete geçti. Daha önce Suudi kulübüne ödeme için ihtarname gönderen Mustafa Cengiz yönetimi, yaşanan süreç nedeniyle FIFA'ya başvurdu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında yaşanan flaş ayrılık sonunda dava konusu oldu. Sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'i gönderen Galatasaray, bonservis bedelinin 2 milyon Euro'luk son taksidini ödemeyen Al-Hilal kulübünü konuyla ilgili olarak FIFA'ya şikayet etti. 

6 milyon Euro transfer bedelini 3 taksitle ödeme konusunda sezon başında anlaşan Galatasaray yönetimi, Suudi kulübünün Mart ayında ödemesi gereken 2 milyon Euro'luk taksidi ödememesi üzerine Nisan ayında ihtarname göndermiş ve 10 Nisan'a kadar paranın ödenmesini talep etmişti. Ancak yönetimin bu hamlesi karşılıksız kaldı ve Suudi kulübünün yöneticileri, ihtarnameye cevap vermedi. Galatasaray yönetimi bunun üzerine harekete geçerek Al-Hilal kulübünü bonservis bedelini ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0