Ömer Uğurata: Banvit önemli bir organizasyondu..

THY Euroleague’de çeyrek final serisinin ilk maçında Barcelona Lassa’yı evinde ağırlayan Anadolu Efes’i tribünden takip eden Galatasaray erkek basketbol takımının yardımcı antrenörü Ömer Uğurata ile basketbol kamuoyunda yer alan Banvit’in kapatılması durumunu konuştuk.  

Banvit şu anda ülke basketbolumuzun çok ünlü bir kulübü. Oyuncu yetiştiriciliği anlamında lider olan bir takım. Fabrika tarafının böyle bir karar alması bizi çok üzdü. Başkan Özkan Kılıç, Turgay Zeytingöz ve Çatal Ilık’la beraber tüm profesyoneller önderliğinde oluşum devam edecek diye umuyorum. İnancım bu yönde çünkü Türk basketbolu için önemli bir yer orası. Ülkemizin şartları ekonomik olarak zaten ortada. Herkes umuyorum, daha bilinçli, daha planlı bir şekilde hareket eder. Başkanlarımız ve yöneticilerimiz altyapıdan gelecek oyunculara fırsat verecek bir şekilde bir yapılanma oluşturursa, bu kötü günleri atlatacağımızı düşünüyorum. Potansiyelli genç oyuncularımız var. Bu geçiş süreci umarım onlar için bir fırsat olarak değerlendirilir. 

THY Euroleague play-offlarında umuyorum Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes birbirleriyle karşılaşır. İki takıma da Final-Four yolunda başarılar diliyorum. Türk basketbolu adına 2 takımımızın son dörde kalması önemli bir başarı olacaktır. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0