Kostas Mitroglou'nun forma serzenişi!

Devre arası bir buçuk yıllığına bedelsiz olarak yedek şeklinde kiralanan Kostas Mitroğlu, teknik heyetten forma istiyor. Senegalli takım arkadaşı Mbaye Diagne'nin inişli çıkışlı performansına rağmen hala ilk 11'de maçlara başlaması Mitroğlu'nun canını sıkarken, Yunan golcü teknik heyetten forma bekliyor.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'a devre arasında katılan ve oyuna sonradan giren Yunan forvet Kostas Mitroglou'nun bu durumdan oldukça rahatsızlık duyduğu ortaya çıktı. Mario Balotelli'nin devre arasında Marsilya'ya imza atmasının ardından yedek kulübesinden çıkamayacağını anlayan ve sürekli olarak forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmak isteyen Kostas Mitroğlu'nun huzursuz günler yaşadığı ortaya çıktı. Devre arasında kiralık olarak 1,5 yıllığına Galatasaray'a imza atan Mitroğlou'nun ilk 11 oyuncusu olmadığı için bir hayli rahatsızlık duyduğu belirtilirken, Yunan forvetin oyuna sürekli olarak sonradan girmeye başlaması Kostas'ı moralmen yıktığı bildirildi. Tecrübeli forvetin sezon sonunda durumunu bir kez daha gözden geçireceği öğrenildi.

DIAGNE ELEŞTİRİLİYOR AMA 11'DE! 
Sarı kırmızılı formayla sadece 3 maça ilk 11'de çıkan Kostas Mitroğlou 1 gol 1 asist yaparken, 31 yaşındaki milli futbolcunun menajerine "Marsilya devre arası Balotelli'yi alınca yedek kalmamak için Galatasaray'a geldim, fakat burada kulübeden çıkamadım. Oynadığım maçlarda etkili olduğumu düşünüyorum, Diagne her maçta eleştiriliyor ama nedense bir sonraki maçta yine yedekte kaldığımı görüyorum." diyerek serzenişte bulunduğu anlaşıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0