Maç planı hazır: Hataya zorlayacak!


Galatasaray şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde, yaklaşık 20 yıl sonra Kadıköy'de kazanmakta kararlı.. Teknik direktör Fatih Terim derbi öncesinde kurmaylarıyla ve oyuncularıyla toplantı yaptı. Derbide cesur bir futbol ortaya koyacak olan ve hücumda baskı yapmayı düşünen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sezon boyunca büyük hatalar yapan Fenerbahçe'yi böylece hataya zorlayıp vuracak.

Hücum oyuncuları Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne ile görüşen teknik direktör Terim, yıldız oyunculara, "Fenerbahçe savunması bize karşı da hata yapacaktır. İleride sürekli basalım. Onlara sıkıntı çıkaralım." diye konuştu. Savunmayı hücumdan başlatacak olan Fatih Terim, Fenerbahçe savunmasının pas hatalarını da değerlendirecek. İmparator, oyuncularına topu kaptıktan sonra çabuk hareket etmelerini söyledi. Galatasaray'ın tecrübeli hocasının teknik heyetle yaptığı toplantıda ekibine "Fenerbahçe bu sezon savunmasında büyük açıklar verdi. Bize karşı son kozunu oynacaktır. Ancak herşeye rağmen kazanacağız." dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın hafta sonu Fenerbahçe derbisinde en büyük kozu kart cezası biten Senegalli orta saha oyuncusu Badou Nidaye olacak. Teknik direktör Terim, Ndiaye'den derbide ön alanda şok pres uygulamasını istedi. Ndiaye'nin derbi atmosferinde yüksek enerjisiyle orta alanda kapacağı toplar hızlı hücum konusunda Galatasaray'ın hücuma geçiş konusunda en büyük kozu olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0