Yuto Nagatomo: Türkiye'nin en büyük kulübündeyim..

Bu sezon sakatlıklardan yana şanssız bir dönem geçiren Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Yuto Nagatomo sakatlığı hakkında Japon medyasına açıklamalarda bulundu. Sakatlığını atlattığını ve maç kondisyonunu geri kazanmaya çalıştığını belirten Yuto, taraftarla arasındaki diyaloğun çok iyi olduğuna da değindi. Yuto Nagatomo'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sakatlığımı artık tamamen atlattım. İyileşme süreci şu ana kadar son derece iyi gitti. Şimdi kondisyonumu iyileştirme çalışmalarına öncelik vereceğiz. Maçlara çıkmadan önce iyi hazırlanacağım. Taraftarlar beni ilk günden beri çok sıcak bir şekilde destekliyor. Zaten buradaki taraftarlar İtalya'dakinden çok daha ateşliler. Canla başla destekliyor, başarıda pay sahibi oluyorlar. Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyorum. Futbolcudan teknik ekibe, taraftardan malzemecisine kadar tüm personel Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0