Mbaye Diagne'ye sosyal medya uyarısı..

Galatasaray'da ara transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen ancak saha içinde gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalan Mbaye Diagne son zamanlarda eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Malatyaspor maçında tribünlerden tepki alan Senegalli yıldız sosyal medyadaki paylaşımıyla dikkat çekerken, teknik direktör Fatih Terim konuya el attı.

Liglere verilen milli arada Senegal milli takımında sakatlanan ancak Malatyaspor maçında iğneyle sahaya çıkan Mbaye Diagne, etkisiz bir oyun ortaya koyarken mücadelenin 72.dakikasında kenara alındığı sırada tribünlerden ıslık sesleri yükselmişti. Senegalli oyuncu karşılaşma sonrasında hem tribünlerdeki tepkilere hem de sosyal medyadan kendisini eleştirenlere yönelik olarak "Saçma mesajlar görüyorum. Sokakta benim futboldan anlamadığımı düşünen bir sürü aptal insan var ama sezon sonunda ağızları kapanacak. Konuşmaya gerek yok, kendi kendilerine konuşuyorlar." şeklinde bir mesaj atarak tepki göstermişti. Bu paylaşımıyla da tepki toplayan Mbaye Diagne ile özel olarak görüşen teknik direktör Fatih Terim, özellikle bu dönemde sosyal medyadaki tepkilere kulak asmamasını ve taraftarlarla polemiğe girmemesini söyledi.

Teknik direktör Fatih Terim'in sosyal medya kullanımı konusunda uyardığı Senegalli oyuncunun bundan sonra neler yapacağı merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0