Portekiz'den yeni keşif Chiquinho..

Ara transfer döneminde scouting transferlerine özen gösteren ve Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves forması giyen Marcao'yu transfer ederek dikkat çeken Galatasaray sezon sonu için oyuncu arama çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in orta alanda skorer bir isim istemesi üzerine harekete geçen idareciler Portekiz Ligi ekiplerinden Morierense forması giyen 23 yaşındaki Chiquinho'yu yakından takip ediyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; transfer çalışmalarında scout ekibinin çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray gözünü birkez daha Portekiz'e dikti. Devre arasında Chaves'ten düşük bir maliyetle transfer ettiği Marcao'dan çok memnun kalan Galatasaraylı yetkililerin yeni hedefi Morierense formasını giyen Chiquinho oldu. Scout ekibinin bir süredir yakından takip ettiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Benfica'nın sezon başında bedelsiz olarak Morierense takımına gönderdiği Chiquinho yeşil-beyazlı forma altında ligde oynadığı 27 maçta 7 gol - 7 asist gibi dikkat çeken performansa imzasını atmayı başardı.

2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli orta saha oyuncusunun piyasa değerinin 3 milyon Euro olduğu belirtilirken, Benfica'nın iki kulüp arasındaki sözleşme gereğince 4.5 milyon Euro'ya  oyuncuyu geri alma hakkı bulunuyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in oyuncuyu beğendiği ve scout ekibine yakından takip etmeleri yönünde talimat verdiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. FFP kapsamında düşük maliyetli ancak potansiyeli yüksek isimleri kadrosuna katmak isteyen Galatasaraylı yöneticiler sezon sonunda genç oyuncunun transferini bitirmeye çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0