Oyuncularla derbi öncesi toplantı!

Üç gün sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı eksiklerle mücadele edecek olan Galatasaray, derbi öncesi toplantı düzenledi. Talimatlar ve uyarılar veren Fatih Terim bu sefer kazanacaklarını ifade etti.

Webaslan'ın haberine göre; Derbide cesur bir futbol ortaya koyacak olan Galatasaray'da Fatih Terim sezon boyunca büyük hatalar yapan Fenerbahçe'yi böylece hataya zorlayıp vuracak.

Hücum oyuncuları Onyekuru, Feghouli ve Diagne ile görüşen Terim, yıldız oyunculara, "Fenerbahçe savunması bize karşı da hata yapacaktır. İleride sürekli basalım. Onlara sıkıntı çıkaralım" diye konuştu.

Savunmayı hücumdan başlatacak olan Fatih Terim, Fenerbahçe savunmasının pas hatalarını da değerlendirecek. İmparator, oyuncularına topu kaptıktan sonra çabuk hareket etmelerini söyledi.

Cimbom'un tecrübeli hocasının yakın çevresine, "Fenerbahçe bu sezon savunmasında büyük açıklar verdi. Bize karşı son kozunu oynacaktır. Ancak herşeye rağmen kazanacağız" dediği öğrenildi.

G.Saray'ın Fenerbahçe derbisinde en büyük kozu Badou Nidaye. Terim, Ndiaye'den derbide ön alanda şok pres uygulamasını istedi. Senegalli'nin kapacağı toplar Cimbom'un en büyük kozu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0