Standard Liege Teknik Direktörü Michel Preudhomme: Luyindama'yı bırakmak zorunda kaldık!

Devre arası Galatasaray'a katılan Standard Liege eski stoperi Luyindama, kısa sürede taraftarın sevilen isimleri arasında yer aldı. Hava hakimiyeti ile dosta güven düşmana korku veren Luyindama hakkında eski patronu açıklamalarda bulundu.

Webaslan'ın haberine göre; Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege Teknik Direktörü Michel Preudhomme, Galatasaray'a transfer olan savunma oyuncuları Christian Luyindama'yı isteyerek bırakmadıkları itirafında bulundu.

Aslında başka futbolcular satmak istediklerini belirten ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Michel Preudhomme, "Başka oyuncuları satabilseydik Luyindama kalırdı. Onlara talip çıkmayınca Luyindama'yı bırakmak zorunda kaldık. Transferler için paraya ihtiyacımız vardı" dedi.

Öte yandan Belçika basını, Luyindama'nın bonservisinde 8 milyonluk zorunlu satın alma seçeneği olduğunu da okuyucularına hatırlattı. Kiralama ücreti 3 milyon euro olan Luyindama için sezon sonu 5 milyon euro daha ödenecek

Sarı kırmızılıların ligde 7 maçına çıkan Christian Luyindama'nın 1 asisti var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0