Performansı iyileşen Emre Akbaba'ya yer aranıyor!

Sezon başında transfer olduktan birkaç hafta sonra talihsiz bir sakatlık yaşayan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, sakatlık sonrası performansını gün geçtikçe daha da geliştiriyor. Son maçlarda iyi bir oyun ortaya koyan Akbaba için kadroda yer aranıyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim’in Emre’nin performansından memnun olduğu ve bu futbolcu konusunda kararını veremediği öğrenildi. Orta alanda Ndiaye’nin dönmesiyle beraber seçim yapmakta zorlanan Terim’in, ilk planda Malatya maçının iyileri arasında yer alan Fernando ile cezadan dönen Ndiaye’yi beraber oynatmak istediği, önlerinde de Belhanda’ya yine görev vereceği bildirildi.

Ön taraftaki üçlü olarak ise Onyekuru, Feghouli ve Diagne düşünülüyor. Ancak defansif özellikleri nedeniyle Onyekeru’nun yerine Emre Akbaba tercihinin de olasılıklar arasında bulunduğu bildirildi.

Diğer bir seçenek olarak ise Fernando’nun kulübeye çekilip, orta alanın Ndiaye, Emre Akbaba ve Belhanda üçlüsüne teslim edilmesi değerlendiriliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0