Başkanları teklifi resmen açıkladı..

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak forvet transferi yapması beklenen ve Mbaye Diagne - Kostas Mitroglou gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray için bir dönem 18 yaşındaki Iraklı forvet oyuncusu Mohanad Ali'nin de ismi geçmişti. Genç oyuncunun formasını giydiği Al-Shorta kulübünün ikinci başkanı Wahab Al-Taei, yaptığı açıklamada transfer teklifini doğruladı ve yaz aylarında da sürecin devam edeceğini belirtti.

Konuyla ilgili olarak Irak'ta yayın yapan Dijlah Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Al-Shorta kulübünün ikinci başkanı Wahab Al-Taei, gelecek vaadeden genç oyuncuları Mohanad Ali için kış döneminde Galatasaray'dan teklif aldıklarını doğrularken, 18 yaşındaki oyuncunun ailevi nedenlerden ötürü teklifi redettiğini açıkladı. 

Wahab Al-Taei sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç oyuncunun transferi hakkında "Yılbaşında Ali'yi isteyen takımlar arasında Galatasaray gibi Manchester United, Juventus ve Benfica da teklif yaptı ancak kendisi, ailevi sebeplerden ötürü Al-Ain'e gitmek istediği için bunları reddetti. Onu Avrupa'ya gitmesi için ikna etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0