Samaris teklifin artmasını bekliyor..

Süper Lig'de şampiyonluk inadını sürdüren Galatasaray'da teknik heyetin raporu doğrultusunda gelecek sezonun transfer çalışmaları da şimdiden başladı. UEFA ile yapılan anlaşma gereğince transfer dönemini artıda kapatmak zorunda olan Galatasaray'da öncelik sözleşmesi bitecek olan isimler.. Bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Benfica'nın orta saha oyuncusu Andreas Samaris ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Yunan basınında yer alan haberlere göre; sezon sonu Benfica'yla sözleşmesi sona erecek olan ve ayrılmaya hazırlanan Andreas Samaris'in gelecek sezon için Galatasaray'a gelmek istediği iddia edildi. 5 sezondur Portekiz ekibinin formasını giyen ve Benfica'dan yıllık 600 bin Euro kazanan Samaris'in menajeri Galatasaraylı yetkililerle ilk görüşmeyi yaptı. Sezon sonunda 30 yaşına basacak olan Yunan orta saha oyuncusu kendisine sunulan ilk teklifi yeterli bulmadı ve yıllık ücretinin arttırılmasını istedi. Devre arasında Galatasaray'a gelen vatandaşı Kostas Mitroglou'ndan da bilgi aldığı belirtilen tecrübeli oyuncunun gelmeye sıcak baktığı ancak Benfica'dan aldığı ücretten daha fazlasını talep ettiği haber içeriğinde yer alan bilgiler arasında. Yunan oyuncu benzer şartlarda bir teklif gelmesi halinde ise Portekiz'de kalmaya daha yakın.. 

2014-15 sezonu öncesinde Olympiakos'tan transfer edilen ve 10 milyon Euro bonservis ücreti ödenen Samaris, geride kalan 5 sezon boyunca Benfica formasıyla 154 resmi maça çıktı. Yunan orta saha bu sezonun ilk yarısında pek fazla forma şansı bulamazken, devre arasında yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında Bruno Lage'nin göreve gelmesiyle birlikte ilk 11'in değişmez ismi olmayı başardı. 2019 yılında 15 maç ve tamamı ilk 11 olmak üzere bu sezon toplamda 19 resmi maçta forma giyen Samaris bu karşılaşmalarda 2 gol - 2 asistle oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0