Saray'da ilk yüzleşme!

Geçtiğimiz ay yapılan Genel Kurul'da mali anlamda ibra edilmesine karşın idari anlamda ibra edilmeyen Galatasaray yönetimi süreci mahkemeye taşıyarak tedbir kararı aldırmış ve olağanüstü seçim zorunluluğunu ortadan kaldırmıştı. Genel Kurul ve sonrasında yaşanan sürecin ardından Galatasaray yönetimi ve muhalif üyeler ilk kez karşı karşıya gelecek!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda takibini sürdüren ve hafta sonu Fenerbahçe derbisine çıkacak olan Galatasaray'da idari anlamda hareketli günler devam ediyor. Genel Kurul'da idari açıdan ibra edilmeyen Mustafa Cengiz yönetimi bu kararı mahkemeye taşıyarak erken seçimin önüne geçmeyi başardı ancak camia içerisinde tepkiler devam ediyor. Bir an evvel olağanüstü seçim yapılmasını talep eden ve bekleyen muhalif üyeler bugün ilk kez Cengiz yönetimiyle yüzleşecek. Divan Kurulu toplantısının oldukça sert geçmesi beklenirken, kulüp tarihinin rekor karını açıklayan başkan Mustafa Cengiz muhalif üyelere cevap vermeye çalışacak.

Bugün gerçekleştirilecek olan Nisan ayı Divan Kurulu toplantısı saat 13:30'da Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0