Sinan Gümüş kadro dışı kalıyor!

Hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da gündeme damga vuran olaylardan birisi de, maç öncesi takımı uğurlamaya gelen taraftarlara Sinan Gümüş'ün söylemiş olduğu sözler oldu.. Galatasaray yönetimi, teknik heyet ile yapacağı görüşme sonrasında 25 yaşındaki gurbetçi oyuncuyu kadro dışı bırakacak.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe derbisi öncesinde takımı kamp yaptığı otelden uğurlamaya gelen taraftarlar için "Hepsi Suriyeli gibi, yemin ederim." yorumunu yapan Sinan Gümüş için Galatasaray yönetimi ağır bir ceza vermeye hazırlanıyor. Karşılaşma sonrasında sosyal medyada tabir-i caizse linç edilen 25 yaşındaki oyuncu her ne kadar özür dilese de, sözleri camiada büyük tepki topladı. 

Fenerbahçe karşılaşması sonrasında basın mensuplarından gelen soruya yönelik olarak Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, konuyla ilgili olarak taraftarlara "Taraftarın içi rahat olsun. Gerekeni yapacağız." mesajını gönderirken, camiadan gelen tepkiler üzerine Galatasaray yönetimi teknik heyetle durumu görüşerek Sinan Gümüş'ü sezon sonuna kadar kadro dışı bırakmayı düşünüyor. Oyuncuya aynı zamanda para cezası vermeye de hazırlanan yönetim, teknik heyetten alacağı rapor doğrultusunda kadro dışı bırakacağı 25 yaşındaki oyuncuyla sezon sonuna kadar da yeni sözleşme görüşmesi yapmayacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan, daha önce yapılan görüşmelerde maddi sebeplerden ötürü sözleşmesini yenilememişti. 

Bu sezon tüm kulvarlarda 27 maçta forma giyen Sinan, bu maçlarda 4 gol - 3 asistlik performansla oynamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0