Terim takımı gizleyecek!


Süper Lig'de hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte derbi hazırlığı yaparken oyuncularının motivasyonu ve planlarının gizliliği açısından da bir çok düşünceyi beraberinde taşıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, son iki sezondur uyguladığı, deplasmandaki derbiler öncesinde son idmanı Ali Sami Yen Stadı’nda taraftara açma fikrinden vazgeçti. Geçen sezon Kadıköy'de oynanan derbi öncesi son idmanını Florya yerine 30 bin taraftarı önünde Ali Sami Yen Stadı'nda yapan Galatasaray, golsüz eşitlikle biten derbi sonucunda Fenerbahçe'yi geride bırakarak liderliğini korumuş ve şampiyonluğa yürümüştü. Bu sezon deplasmanda oynanılan Beşiktaş maçında da derbi öncesindeki antrenmanı taraftara açan Terim, istediği sonucu alamamıştı. Galatasaray'da taraftarların talebi üzerine yönetim Pazar günü oynanacak olan derbi öncesinde yine son antrenmanın Ali Sami Yen Stadı'nda yapılmasını istedi ancak İmparator bu fikre sıcak bakmıyor.

Yeni Malatya galibiyeti sonrası takımı iki gün izinle ödüllendiren teknik heyet, oyuncuları fiziksel olarak diri tutmak adına derbi öncesi son taktik çalışmayı Florya'da yapmaya karar verdi. Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan iki çalışma da taraftara ve basına açık olduğundan tabir-i caizse ter idmanı şeklindeydi, çift kale maçta da as takım - yedek takım ayrımı yoktu. Şampiyonluk yolunda bu maçın çok önemli olduğunu düşünen Terim bu kez takıma son halini bu idmanda verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0