Younes Belhanda maç sonu rahat durmadı..

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final serisinin ilk maçında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibiyle golsüz eşitlikle sahadan ayrılırken final umudunu da rövanş maçına bıraktı. Karşılaşma sonrasında dikkat çeken detaylardan birisi de, Younes Belhanda ve Aboubakar Kamara arasında yaşanan tartışmaydı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, Yeni Malatyasporla 0-0 berabere kalırken,  karşılaşma sonrasında Faslı yıldız Younes Belhanda yine rahat durmadı. Maçın hakemi Halil Umut Meler'in son düdüğü çalmasının ardından Belhanda ile Malatyasporlu Kamara arasında sert bir tartışma yaşandı. İlk olarak Luyindama'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonda tartışma yaşayan iki futbolcu, maçın ardından yine birbirine girdi. Badou Ndiaye, takım arkadaşı Belhanda'yı sakinleştirmeye çalışırken, Malatyaspor teknik heyeti de Kamara'yı uzaklaştırmaya çalıştı. İkili arasında tartışma şiddetli bir şekilde devam ederken Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı araya girdi ve Kamara'yı sakinleştirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0