Al Wehda, Sofiane Feghouli'yi istiyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, mevcut oyuncular için gelen transfer tekliflerini de gözden geçirmeye başladı. Sarı-kırmızılılarda Sofiane Feghouli'ye Arabistan'dan talip çıktı. 

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasına giren Sofiane Feghouli'ye Arabistan takımlarından Al Wehda talip oldu. Arabistan ekibi 29 yaşındaki Cezayirli futbolcu için henüz Galatasaray'a resmi bir teklif yapmazken sarı-kırmızılı yönetim Feghouli'nin menajerini İstanbul'a çağırdı.

2. ŞAMPİYONLUĞUNU YAŞAMAK İSTİYOR
Başarılı oyuncunun menajeri Habib Antar'ın  yöneticilerle yaptığı görüşmede "Feghouli, Önce Galatasaray forması ile 2. şampiyonluğunu yaşayıp daha sonra da önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi işlere imza atmak istiyor" dediği öğrenildi.

Feghouli bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 36 resmi müsabakada 10 gol atarken 6 da asist yaptı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0