Diagne kendine reçeteyi yazdı.

Galatasaray'a Ocak ayında transfer olan ve bu zaman diliminde 8 gol atan Mbaye Diagne zorlu Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı konuştu. Zaman zaman eleştirilerin odağı olan Diagne kaçırdığı goller ve formsuzluğuyla tepki çekmişti. Tecrübeli golcü bu formsuzluğunun nedenini kondisyonuna ve fiziki açıdan geride olmasına bağladı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne, 8 gol atmasına karşın kendisinden beklenen performansı henüz sahaya yansıtamadı. İlk yarıyı "forvetsiz" olarak geçiren Galatasaray, ligin ikinci yarısına gol krallığında zirvede yer alan Senegalli'yle girdi. Ancak 28 yaşındaki forvet, kaydettiği 8 golün 5'ini penaltıyla ağlara gönderebildi.

Cimbom'un şampiyonluk yolunda çok şey beklediği golcü oyuncu, son olarak Konya deplasmanında yetersiz kalıp girdiği yüzde 100'lük gol pozisyonunu da değerlendiremeyince sarı-kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu.

DIAGNE'DEN GALATASARAY CEVABI
Ligin ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla 20 gol atıp, Galatasaray'a gelince penaltı dışında gol sorunu yaşayan Senegalli'nin fiziksel olarak yeterli seviyede olmadığı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı forma altında daha iyi işler yapmak isteyen ancak henüz bunu başaramayan Diagne'nin yakın çevresine, "Galatasaray'a ilk geldiğimde fizik ve kondisyon bakımından takım arkadaşlarımdan gerideydim. Onları yakalamaya çalışıyorum ancak henüz yüzde 100'üme ulaşamadım ve az da olsa hala onların seviyesinde değilim. Bunu başardığımda herkes gerçek Diagne'yi görecek" şeklinde ifadeler kullandığı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0