Babel transferinde Donk devrede!

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Donk bu sezon saha içinde gösterdiği başarılı performansın yanı sıra saha dışında da oldukça önemli bir rol oynuyor. Takım içerisindeki genç oyuncularla oldukça yakın diyalog halinde olan Hollandalı oyuncu, teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği arkadaşı Ryan Babel'in transferi için başrol oynayan isimlerin başında geldi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yeni sezon öncesinde ilk transferini gerçekleştirdi ve sezon sonunda Fulham'dan ayrılacak olan Ryan Babel ile her konuda anlaşma sağladı. Hollandalı tecrübeli futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Galatasaray'ın bu transferdeki en önemli kozlarından birisi, takımın tecrübeli ismi Ryan Donk oldu. Transfer görüşmeleri sırasında Babel'in özellikle takım içi bilgiler ve teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularla olan ilişkileri hakkında Donk'u arayarak bilgi aldığı, Donk'un da transferin gerçekleşmesi için arkadaşını ikna ettiği ortaya çıktı.

Hollandalı iki oyuncunun yakın arkadaşlığı sosyal medyada da çok net bir şekilde ortaya çıkarken, Ryan Donk geçtiğimiz günlerde Ryan Babel'in paylaşımının altına "Haydi gel kırmızı kafa!" yorumunu yapması dikkat çekmişti. 

32 yaşındaki hücum oyuncusu Babel bu sezonun ilk yarısını Beşiktaş'ta geçirmiş ve ara transfer döneminde Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın yolunu tutmuştu. Tecrübeli futbolcu kış döneminden sonra yeni takımında tamamı ilk 11'de olmak üzere 15 maçta 5 gol - 4 asistlik katkı sağlamasına karşın Fulham'ın ligden düşmesine engel olamamıştı. Ryan Babel bu sezon tüm kulvarlarda Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 maçta da 6 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0