Terim'den uyarı: Alınacak 2 kupa var!

Beşiktaş derbisinde alınan 3 puan sonrasında oyuncularına bir günlük izin veren ve Salı günü çalışmalara başlayan Galatasaray'da deplasmanda oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşması için teknik direktör Fatih Terim kolları sıvadı. Oyuncularıyla toplantılar yapan deneyimli teknik adam, tüm ciddiyetleriyle ligde ve kupada kalan 4 maça konsantre olmalarını istedi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ali Sami Yen Stadı’ndaki derbide ezeli rakibi Beşiktaş’ı devirerek hem rakibini şampiyonluk yarışının dışına iten, hem de haftalar sonra liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da gözler hafta sonu oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına çevrildi. Sarı-Kırmızılılar zorlu mücadelenin hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından devam ederken, çalışmanın hayli keyifli geçtiği öğrenildi. Oyuncularını mental açıdan kritik viraja hazırlamak isteyen teknik patron Fatih Terim ise antrenmanın ardından takımına uyarılarda bulunarak, “Sakın rehavete kapılmayın. Daha hiçbir şey bitmedi. Oynayacağımız dört, kazanacağımız 2 kupa var.” ifadelerini kullandı.

GÜNDÜZ MAÇINA ÖZEL PROGRAM
Galatasaray ile Rizespor arasındaki mücadele, saat 16.00’da başlayacak. Terim ve ekibinin gündüz maçı olmasını göz önünde bulundurarak, özel bir idman programı hazırlattığı belirtildi. Sarı- Kırmızılı kafile, yarın sabah gerçekleşecek antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam saatlerinde Rize’ye geçerek kampa girecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0