Younes Belhanda: İlk kupa çok önemliydi!

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Akhisarspor'u 1-0 geriye düştükten sonra 3 gol ile 1-3 mağlup eden Galatasaray kupaya uzandı. Şampiyonluk maçından hemen sonra Younes Belhanda açıklamalarda bulundu. 

Maçın başında bizi zorlayan bir Akhisarspor vardı. Maça iyi başladılar, zaman zaman pres yapmaya da çalıştılar. İlk golü de bu şekilde buldular. Ancak biz maçı bırakmadık, gol atmaya çalıştık. Fırsatlarımızı yakaladık, ilk penaltı gol olmadı ne yazık ki ancak ikincisinde golü bulduk. Bir de kırmızı kart gördüler, ondan sonra işimiz daha kolaylaştı. Daha sonra 2-1’e yakaladık, en son da skoru 3-1’e getirmeyi başardık.

Bu ilk kupa çok önemliydi. Pazar günü daha da önemlisi geliyor. Final tadında bir karşılaşma oynayacağız. Bu maça da hazırlanacağız, o maçı da kazanmak istiyoruz. Gelecek sene de Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0