Bruma ve Savanier'e yakın takip!

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte gelecek sezonun transfer planlarını yapmaya başladı. FFP nedeniyle mali kısıtlamalar içerisinde olan Galatasaray'da teknik heyet alternatifli bir kadro oluşturmak isterken, kiralık sözleşmelerinin sona ermesiyle geri dönecek olan Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye'nin yerine alternatif isimler belli oldu: Bruma ve Savanier.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de 22. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Şampiyonlar Ligi’ni ana hedef olarak belirleyen Fatih Terim, güçlü alternatiflerden oluşan bir kadro kurmayı planlıyor. Kiralık olarak forma giyen Ndiaye ve Onyekuru'nun takımdan ayrılacak olmaları nedeniyle Sarı Kırmızılı yetkililer, eski oyuncuları Bruma ve devre arasında da transferi gündeme gelen Teji Savanier'e göz dikti.

İkinci yarıda yıldızlaşan Feghouli’nin yanı sıra Babel’i transfer ederek kanatları güçlendirecek olan Galatasaray, yeni sezonda da Onyekuru’yu da takımda tutmak istiyor ancak işi pek kolay değil. Everton'da çalışma izni alamasa bile Avrupa'nın dikkatini çeken Henry Onyekuru işi çözülmezse, yerine Bruma’nın kiralanması fikri hakim. Bruma da net şekilde Leipzig’den ayrılmayı düşünüyor. Bundesliga’da sadece 14 maçta şans bulabilen Portekizli yıldızın menajeri Balde “Mevcut durumdan mutlu değiliz. Bruma, kulübün kendisini gönderme kararı almasından mutlu olacaktır.” demişti.

Avrupa’da pek çok futbolcuyu radarında tutan Galatasaray’a yazılan isimlerden biri de Teji Savanier. Devre arasında Belhanda'nın ayrılması durumunda Galatasaray'ın transfer etmek için ilgilendiği 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Nimes formasıyla Fransa Ligi'nde oynadığı 31 maçta 6 gol - 13 asistlik etkileyici bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. İspanyol basını, Savanier’i Sevilla’nın istediğini ancak Galatasaray, Fiorentina ve Montpellier’in de bu transferde devrede olduğunu yazdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0