Deplasman çilingiri Sofiane Feghouli..

Galatasaray'da son haftalarda adeta Sofiane Feghouli rüzgarı esiyor. Ligin ikinci yarısından itibaren takımın en önemli isimleri arasında yer alan Cezayirli yıldız, hücumda sergilediği 7 gol - 6 asistlik performansıyla takımını sırtlarken, deplasmanda oynanılan son 4 maçın 3'ünde skora direkt etki etti.

Sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda pek düşünülmeyen ve hatta gelen tekliflerin kulüp tarafından kabul edilmesine karşın gitmemek için direnen Sofiane Feghouli, ligin ikinci yarısından itibaren fırtına gibi esiyor. Çok kötü bir ilk yarı geçirmesine rağmen, sonlara doğru toparlayan ve Arena'da oynanılan Porto karşılaşmasıyla birlikte adeta küllerinden yeniden doğan Cezayirli yıldız oyuncu devre arası kampında da takımın en çalışkan isimlerinden birisiydi. 2019 yılında yeniden doğan Feghouli, son haftalardaki performansıyla şampiyonluk yürüyüşünde başrolde yer alıyor.

Süper Lig'de ikinci yarıda çıktığı 15 lig maçında 7 gol - 6 asist gibi müthiş bir istatistik yakalayan Feghouli, deplasmanda oynanılan son 4 maçta Galatasaray'ı ayakta tutan isimlerin başında geldi. Cezayirli yıldız oyuncu ligin 26.haftasında 3-2 kazanılan Bursaspor karşılaşmasında müthiş bir gol atarak geri dönüşün fitilini yakarken, Kadıköy'deki derbide de Onyekuru'ya asisti yapan isimdi. Golsüz eşitlikle tamamlanan Konyaspor deplasmanını boş geçen Feghouli, hafta sonu Rize deplasmanında da perdeyi açan isim olmasının yanı sıra Mbaye Diagne'nin galibiyeti getiren kafa golünde de sağ kanattan nefis bir orta açarak asist yapmıştı. 

Sofiane Feghouli bu sezon ligin ikinci yarısında deplasmanda oynanılan maçlarda 6 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0