Final öncesinde primler yatacak!

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da bu hafta oynanacak olan iki final maçı öncesinde yönetim kesenin ağzını açtı. Ligdeki son 3 maça maç başına 3 milyon TL prim ödemesi yapacak olan Galatasaray'da hafta içinde ödemeler yapılarak, oyuncuların morallerinin yüksek seviyede tutulması sağlanacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; şampiyonluk yolunda kalan tüm maçlara prim dağıtma kararı alan Galatasaray yönetimi, ilk olarak iç sahada oynanılan Beşiktaş derbisiyle işe başlamıştı. Soyunma odasında Abdurrahim Albayrak’ın açıkladığı üzere futbolculara 3 milyon TL ödül dağıtılırken, son alınan Rize galibiyetine de 3 milyon TL prim verilecek. Yönetim, çarşamba günü Akhisar ile oynanacak Türkiye Kupası finalinden önce bu parayı oyuncuların hesabına yatıracak. Böylelikle motivasyon, üst düzeye çıkartılmış olacak. 

Sivas’taki kupa finalinin kazanılması halinde ise yönetimin futbolculara vereceği prim henüz netleşmiş değil. Bu konuda teknik direktör Fatih Terim ile görüşüldükten sonra karar verilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0