Douglas transferinde imza yakın!

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, sezon sonunda Barcelona ile olan sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki sağ bek Douglas ile bir süredir temas halindeydi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları şimdiden başladı. Galatasaraylı yetkililer, prensip anlaşmasına vardığı Ryan Babel'in ardından ikinci transferini de Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Barcelona'nın tecrübeli oyuncusu Douglas'a imza attırarak gerçekleştirmeye hazırlanıyor. İspanyol devi tarafından sözleşmesinin uzatılmayacağı kesinleşen Brezilyalı savunma oyuncusuna imza attırmak isteyen Galatasaray yönetimi, yaptığı son görüşmelerde oyuncu ve menajeriyle her konuda anlaşma sağladı. 

Sezon başında Robinho'nun da etkisiyle Barcelona'dan kiralık olarak Sivasspor'a katılan Brezilyalı savunma oyuncusu, bu sezon kırmızı-beyazlı forma altında 29 maçta 3 gol - 7 asist istatistiklerini yakaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0