Monchi'nin hedefinde Marcao var!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Marcao, gösterdiği performansla alkış toplarken Avrupalı bir çok kulübün gözlemcilerinin de dikkatini çekmeyi başardı. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu son olarak Beşiktaş derbisinde Sevilla gözlemcileri izlerken, İspanyol ekibine geçtiğimiz günlerde geri dönen sportif direktör Monchi'nin sezon sonuna kadar Marcao'yu takip ettireceği iddia edildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın ara transfer döneminde 4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı ve o dönem bir çok tartışmayı beraberinde getiren Brezilyalı stoper Marcao gösterdiği performansla otoritelerin takdirini kazanırken, Avrupalı kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bir süredir Avrupalı kulüpler tarafından takip edilen başarılı savunmacıyı son olarak Sevilla'nın takip ettiği ve Beşiktaş derbisine de gözlemci gönderdiği ortaya çıktı.

İtalyan kulübü Roma'dan sezon ortasında ayrılan ve Nisan ayında yeniden Sevilla'da göreve başlayan sportif direktör Monchi'nin listesinde ilk sırada yer aldığı iddia edilen Marcao için Galatasaray yönetiminin sezon sonunda gelen tekliflere nasıl bir cevap vereceği merakla beklenirken, transfer için istekli olan Sevilla kulübü yetkililerinin sezon sonuna kadar Marcao hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlayarak nihai karar için yönetime sunacakları iddia edildi. 

Marcao bu sezon devre arasında katıldığı Galatasaray'da tamamı ilk 11'de ve büyük çoğunluğu 90 dakika olmak üzere 17 resmi maçta forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0