İtalyanlar transferi duyurdu: Sinan Gümüş gidiyor!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından birkaç haftadır kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş hakkındaki belirsizlik belli oldu. İtalyan basınında çıkan haberlere göre 25 yaşındaki hücum oyuncusu gelecek sezondan itibaren Genoa forması giyecek.

İtalyanların dünyaca ünlü La Gazzetta dello Sport gazetesi; sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 25 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren Serie A'da top koşturacağını duyurdu. Sinan Gümüş sezon biter bitmez İtalya'ya giderek kendisini Genoa'ya bağlayan resmi sözleşmeye imza atacağını yazdı.

2014/15 sezonundan itibaren Galatasaray'da görev yapan Sinan Gümüş, geride kalan sürede sarı-kırmızılı forma ile 110 maçta görev yaptı ve 32 gol - 16 asistlik performansa imza attı. Sezon başında Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet hattında Eren Derdiyok ile birlikte görev yapan Sinan, bu sezon forma giydiği tüm kulvarlarda 24 maçta 4 gol - 3 asist performansıyla oynadı. 

Fenerbahçe maçı öncesinde takımın kamp yaptığı otelden uğurlamaya gelen taraftarlar için "bunların hepsi Suriyeli gibi ya.." söyleminde bulunan Sinan Gümüş, herhangi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen teknik direktör Fatih Terim tarafından son haftalarda maç kadrosuna alınmamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0