Engelsiz Aslanlar sezonu 3.sırada tamamladı..

TSB Süper Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada tamamladıktan sonra play-off etabında yarı finalde İzmir BŞB'e kaybederek üçüncülük için ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray TSB takımı, play-off serisinin ikinci maçında da sahadan 65-60'lık galibiyetle ayrılarak seriyi 2-0'a getirdi ve sezonu 3.sırada tamamladı. 

Serinin ilk maçında rakibi karşısında 68-61 kazanan Galatasaray, serinin ikinci maçına da Özgür, Enes, İsmail, Maşide ve Bulut beşiyle başladı. Rakibi karşısında Enes'in etkili oyunuyla 19-10 önde kapatan Sedat İncesu'nun öğrencileri, ikinci yarıda da İsmail ve Maşide'nin isabetli şutlarıyla farkı açarak soyunma odasına 41-26'lık avantajla önde gitti. İkinci yarıda soyunma odasından hücumda oldukça etkili dönen ve savunmasını sertleştiren Beşiktaş farkı azaltmayı başardı ve karşılaşmanın üçüncü çeyreği 49-45'lik üstünlüğümüzle tamamlandı. 

Rakibi karşısında son çeyrekte üstünlüğünü elden bırakmayan ve Bulut Kodal'ın pota altındaki etkili oyunuyla üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, karşılaşmanın son bölümünde hata yapmadı ve sahadan 65-60'lik galibiyetle ayrılarak sezonu 3.sırada tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0