Wesley Sneijder, Başakşehir maçına geliyor!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Ali Sami Yen'de Başakşehir karşısında şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'da Wesley Sneijder sürprizi yaşanıyor. Hollandalı yıldızın şampiyonluk maçını tribünden takip edeceği iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Başakşehir maçı öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda Wesley Sneijder'in şampiyonluk maçını takip etmek için Ali Sami Yen'e gelmesi bekleniyor. 4.5 sezon giydiği Galatasaray formasıyla taraftarların gönülünde taht kuran Hollandalı yıldız, tribünde yer alarak takıma destek olacak.

PLAKET VERİLECEK
34 yaşındaki Wesley Sneijder'e Başakşehir maçı öncesinde özel bir plaket verilmesi bekleniyor. Hollandalı yıldız, Galatasaray'da 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0