Fernando Muslera için flaş iddia!

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da sezonun başarılı isimlerinden birisi olan Fernando Muslera için Arjantin basınından flaş bir iddia geldi. 32 yaşındaki Uruguaylı kaleci için River Plate kulübünün teklif yapmaya hazırlandığı ve yaz döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edildi. 

Arjantin'de yayın yapan Clarin gazetesinde yer alan habere göre; son Libertodores Kupası şampiyonu River Plate sezonun en önemli transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Başkent ekibinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği iki sponsorluk anlaşmasından elde ettiği 18 milyon Dolar'lık geliri Fernando Muslera'nın transferine ayırdığı iddia edildi. Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı yabancı oyuncusu ünvanına sahip olan Fernando Muslera'nın transferi için sponsoru THY ile anlaşan River Plate yöneticilerinin, formanın sırt sponsorluğu için anlaştığı Çinli firmayla da transfer görüşmeleri yaparak transferdeki bütçesini tamamlamış olacak. Yaz döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacak olan River Plate kulübünün bonservis olarak 10 milyon Euro (12 milyon Dolar) teklif edeceği iddia edilirken, Fernando Muslera'ya da yıllık 6 milyon Dolar teklif edecekleri belirtiliyor. 

32 yaşındaki Fernando Muslera forma giydiği 8 sezonda 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayarak önemli bir başarıyı geride bıraktı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0