Yarı finaldeki rakibimiz Anadolu Efes..

Basketbol Süper Ligi'nde play-off etabının çeyrek final serisinde Gaziantep Basketbol ile karşılaşan ve seriden 2-1 üstün ayrılan Galatasaray Doğa Sigorta adını yarı finale yazdırdı. Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri yarı final serisinde şampiyonluğun en büyük favorilerinden Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Sezon başında yeni bir yapılanmaya giden ve mütevazi bir bütçeyle yola çıkan Galatasaray Doğa Sigorta oldukça başarılı geçen normal sezonun ardından çeyrek final serisinde de ligin flaş takımlarından birisi olan Gaziantep Basketbol'u geçerek başarılı performansını sürdürmeye devam etti. Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, play-off yarı finalinde ise bu sezon Ergin Ataman önderliğinde THY Euroleague'de final oynayan Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Kazanılmış 3 maç üzerinden oynanacak olan yarı final serisinde ev sahibi avantajı normal sezonu lider bitiren Anadolu Efes'te olurken, kesinleşmiş maç programı federasyon tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0