Franck Ribery'den Galatasaray'a mesaj

Frank Ribery'den Galatasaray'a mesaj
Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisarspor'u 3-1 yenerek 18. kez kupayı müzesine götüren Galatasaray'da büyük sevinç yaşanırken eski futbolculardan Franck Ribery, Galatasaray'a mesaj gönderdi. 

Twitter hesabından Galatasaray'ı etiketleyerek paylaşım yapan Ribery, paylaşım yapan Fransız yıldız, "Tebrikler Galatasaray. Dün gece iyi iş çıkardınız" ifadelerini kullandı. Ribery'nin bu paylaşımı heyecan yaratırken yeniden sarı-kırmızılı formayı giyebileceği iddialarını da doğurdu. 
BAYERN AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI 
Uzun yıllardır Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı açıklanmıştı. Bavyera ekibinin yönetim kurulu başkanı olan Rummenigge, "Franck, harika bir futbolcu. Ona büyük ve duygusal bir veda yapacağız. Bayern'in en başarılı 10 yılını fantastik futbollarında biriydi" ifadelerini kullanmıştı.

ASLA UNUTMAMALIYIZ
Franck Ribery ise açıklamasında "Bayern'e geldiğimde bir rüyam gerçekleşmişti. 'Hoşçakal' demek kolay olmayacak. Asla birlikte başardıklarımızı unutmamalıyız" sözlerini söylemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0