Kayserispor'dan Deniz Türüç açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes keserken transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Deniz Türüç konusunda Kayserispor cephesinden açıklama geldi. Oyuncunun bonservsinin 10 milyon euro olduğu ifade edildi.

Kayserispor'un yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Orhan Taşçı, Deniz Türüç hakkında Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu. Taşcı yaptığı açıklamada, "Abdurrahim Albayrak'in Kayseri'ye geldiği söyleniyor fakat böyle bir durum olmadı. Deniz konusunda başkanımız net açıklama yapıyor. Satın alma bedeli yatırıldığı zaman, teklife gerek yok. Otomatik olarak transfer edilebiliyor. 10 milyon Euro satın alma bedeli. Deniz'in mutlu olmasını istiyoruz. Kayserispor'un da maddi olarak mutlu olması gerekir. Sezon sonunda görüşmeler devam edecek. Büyük takımlar Deniz'i istiyor." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0