Galatasaray yönetiminden iftar duyurusu


Galatasaray yönetimi pazar günü oynanacak Başakşehir karşılaşması öncesi bir açıklama yaparak oruç tutan taraftarlarının statta iftar edebileceğini duyurdu.

16 noktada su servisinin yapılacağı statta taraftarların yanlarında getirecekleri yiyecekleri içeri sokabilecekleri belirtildi. 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 33. haftasında 19 Mayıs 2019 saat 19:00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray - Medipol Başakşehir maçına gelecek Ramazan dolayısıyla ORUÇLU taraftarlarımızın, yanlarında getirecekleri yiyecek girişine kontrollü olarak izin verilecektir. 

Yapılacak detaylı aramanın ardından sandviç tarzı yiyecek girişine müsaade edilecek, ancak güvenlik tedbirleri nedeniyle içecek maddelerinin yanı sıra çatal, bıçak gibi gereçler de stada alınmayacaktır. 

Statta 16 ayrı noktada, kontrollü şekilde, bardakta açık su dağıtımı ücretsiz olarak yapılacaktır. 

Taraftarımızın konsantrasyon içinde her türlü provokasyona karşı uyanık olarak takımımızı sonuna kadar en üst seviyede desteklemesi şampiyonluk yolunda en büyük gücümüz olacaktır. 

Saygılarımızla, 

Galatasaray Spor Kulübü 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0